Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada video kamera görmek

Rüyada video kamera görmek

Rüyada video kamera görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada video kamera gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada video kamera görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada video oyunu oynamak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini videoda görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada video kaseti görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada telefonda video izlemek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada video görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada video çekmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işarettir.

Rüyada kendini videoda izlemek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yeni bir araba satın alınacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments