Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp yüzük takmak

Rüyada kalp yüzük takmak

Rüyada kalp yüzük takmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kalp yüzük takmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kalpli yüzük takmak üzüleceğine ve kırılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp yüzük takmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yeni kararlar alınacağına, pişman olacağına alamet eder.

Rüyada kalp kolye takmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalpli kolye takmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine, büyük emekler vereceğine inanılır.

Rüyada kalpli yüzük görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Rüyada altın kalpli yüzük görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Rüyada kalp yüzük görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde yüzük görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments