Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp kolye takmak

Rüyada kalp kolye takmak

Rüyada kalp kolye takmak verilen  sözlerin tutulacağına, hak yoluna döneceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kalp kolye takmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada kalpli kolye takmak yapılan hataların tekrarlanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp kolye takmak aradığı kişiyi bulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kalpli kolye görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Rüyada kalpli altın kolye görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalpli kolye ucu görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kalpli kolye almak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments