Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp yüzük görmek

Rüyada kalp yüzük görmek

Rüyada kalp yüzük görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp yüzük gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde yüzük görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın kalpli yüzük görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli altın yüzük görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kalpli yüzük takmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp yüzük görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, itibarını zedeleyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli yüzük görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp yüzük takmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yüzünde güller açacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Rüyada kalp damarı görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments