Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp şekli görmek

Rüyada kalp şekli görmek

Rüyada kalp şekli görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp şekli gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada kalp şekli görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde hediye almak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek gelirinin düşeceğine, çok kötü hissedileceğine, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, onların başarıları ile övüneceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalettir.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde küpe görmek dış ticarete atılacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments