Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işinden ve parasından olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, başka alanlara yöneleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde çikolata gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek yüksek moralli olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hakkını savunamayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek hayatının da zorlaşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Rüyada kalp şeklinde küpe görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şekli çizmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments