Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalemin aktığını görmek

Rüyada kalemin aktığını görmek

Rüyada kalemin aktığını görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, arzularına kavuşacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalemin aktığını gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada kalemin aktığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet eder.

Rüyada denizden kalem toplamak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada elinde kalem görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurşu kalem görmek kişinin yüzünün güleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem defter görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada kalem suresini okumak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments