Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalaylı tava görmek

Rüyada kalaylı tava görmek

Rüyada kalaylı tava görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalaylı tava gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kalaylı tava görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada kalaylı tas görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kalaycı görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalaylı kap görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret eder.

Rüyada kalaylı bakır görmek ters giden olayların düzeleceğine, uzun sohbetler edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada kalay görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, sözünde duracağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalaylı kazan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalay yapmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments