Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalay yapmak

Rüyada kalay yapmak

Rüyada kalay yapmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalay yapmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Rüyada kalay yapmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalaylı tas görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalaylı tava görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada kalaylı kazan görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kalaylı tepsi görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada kalaylı bakır görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalaylı kap görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalettir.

Rüyada kalay görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments