Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalay görmek

Rüyada kalay görmek

Rüyada kalay görmek problemlere çözüm bulunacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, donatacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalay gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Rüyada kalaylı leğen görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kalaylı bakır görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalay görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada kalaylı tas görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, iyi geçiminin biteceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulur.

Rüyada kalaylı kazan görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, rahatın ve konforun geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kalay yapmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kalaylanmış bakır görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, adım atarken çok zorlanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada kalaylı kap görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments