Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalaycı görmek

Rüyada kalaycı görmek

Rüyada kalaycı görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada kalaycı gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Rüyada kalaylı tas görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalaylı bakır görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalaycı görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kalaylı kazan görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada kalaylı kap görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kalay yapmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalaylı tava görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalaylı tepsi görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments