Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalaylanmış bakır görmek

Rüyada kalaylanmış bakır görmek

Rüyada kalaylanmış bakır görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, eğlence ve renk geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalaylanmış bakır gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Rüyada kalaylanmış bakır görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Rüyada kalaylı bakır görmek yüzünün kızaracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Rüyada kalaylı tepsi görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kalaycı görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kafasının rahatlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalaylı kazan görmek aileye büyük bir ev alınacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada kalay görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada kalaylı kap görmek çaresizleşeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalaylı tava görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments