Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık bir yemek

Rüyada kalabalık bir yemek

Rüyada kalabalık bir yemek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sorununu kolayca çözeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, dertleşerek moral bulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Rüyada kalabalıkta yemek vermek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık bir yerde yemek yemek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık sofrada yemek yemek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde kalabalığa yemek vermek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada kalabalık ortamda yemek yemek işlerinden feragat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hedeflerine ulaşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments