Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkta yemek vermek

Rüyada kalabalıkta yemek vermek

Rüyada kalabalıkta yemek vermek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta yemek vermek gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sonunda mutlu olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalettir.

Rüyada kalabalık ortamda yemek yemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkla yemek yemek üzüntülerinin son bulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Rüyada evde kalabalığa yemek vermek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, evine bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde kalabalık yemek yemek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta et yemek kötü halden iyi hale geçeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada kalabalık yerde yemek yemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık içinde yemek yemek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments