Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yemek verdiğini görmek

Rüyada başkasının yemek verdiğini görmek

Rüyada başkasının yemek verdiğini görmek sıkıntılar son bulacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada başkasının yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek masrafların altında kalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin yemek verdiğini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Rüyada komşunun yemek verdiğini görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde yemek verdiğini görmek tatsızlıkların yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işarettir.

Rüyada askere yemek verdiğini görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada yemek verdiğini görmek umduklarını bulamayacağına, amaçlarına nail olacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek daveti verdiğini görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments