Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını kaçırmak

Rüyada kakasını kaçırmak

Rüyada kakasını kaçırmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kakasını kaçırmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada kakasını kaçırmak bir sebeple çok zorlanacağına, işlerini boşvereceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaka kaçırmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada altına kaka kaçırmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada sulu kaka görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek vefalı bir insan olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bilincin artacağına inanılır.

Rüyada ele kaka yapmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada kaka karıştırmak bolluk ve bereket yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna inanılır.

Rüyada kakasını altına yapmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments