Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını alışveriş yaparken görmek

Rüyada arkadaşını alışveriş yaparken görmek

Rüyada arkadaşını alışveriş yaparken görmek muradının gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını alışveriş yaparken gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının alışveriş yaptığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını alışveriş yaparken görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla alışveriş yapmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek zamanının boşa gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada alışveriş görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gıda alışverişi yapmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments