Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapan köpek görmek

Rüyada kaka yapan köpek görmek

Rüyada kaka yapan köpek görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kaka yapan köpek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpek kakası görmek iyi geçiminin biteceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapan köpek görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yetki sahibi olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kaka yaptığını görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada köpek kakası yemek böylelikle yüzünün güleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kakasını yaptığını görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek kakası görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada sarı kaka görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak kısmetin açılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments