Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kaka yaptığını görmek

Rüyada köpeğin kaka yaptığını görmek

Rüyada köpeğin kaka yaptığını görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada köpek kakası görmek variyetinin her geçen gün artacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kaka yaptığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kakasını yaptığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalettir.

Rüyada kaka yapan köpek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kakası yemek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde kaka görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada ölünün kaka yaptığını görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine inanılır.

Rüyada dona kaka yapmak yapılan ahlaksız davranışlara, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatıce

Köpegin bolkona kaka yapması