Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi göz görmek

Rüyada kahverengi göz görmek

Rüyada kahverengi göz görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada gözlerini kahverengi görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi gözler görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek kısmetsizlik yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi terlik görmek sorunlarının biteceğine, karanlığın biteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments