Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafsız yatak görmek

Rüyada çarşafsız yatak görmek

Rüyada çarşafsız yatak görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çarşafsız yatak gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı görmek üzüntülü haberler alacağına, kalben çok rahat edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta çarşaf görmek stresten uzaklaşılacağına, kazançlı işlere gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yatak çarşafı görmek çok büyük bir acı duyacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments