Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falında göz görmek

Rüyada kahve falında göz görmek

Rüyada kahve falında göz görmek zararların üst üste geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kahve falında göz gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada kahve falında göz görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kahve falına bakmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falına bakmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada kahve falında araba görmek makamının artacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve falı görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada kahve falı kapatmak ileride saygın bir kimse olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada kahve falında yol görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments