Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falı görmek

Rüyada kahve falı görmek

Rüyada kahve falı görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret eder.

Rüyada kahve falı gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada kahve falı bakan görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falı kapatmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada kahve falı bakmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kazancının günden güne azalacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kahve falına bakmak çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada kahve falında at görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve fal baktırmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahve falında yol görmek aşkının da kalıcı olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kahve falına bakmak ileride çok zengin biri olacağına, hatalarını fark edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments