Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kahve falına bakmak

Rüyada kendi kahve falına bakmak

Rüyada kendi kahve falına bakmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kahve falına bakmak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada birine kahve falı bakmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kahve falına bakmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahve içip fal bakmak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kahve içmek fal bakmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi kahve falına bakmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve falı bakmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada kendine kahve falı bakmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalettir.

Rüyada kahve falı baktırmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments