Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falına bakmak

Rüyada kahve falına bakmak

Rüyada kahve falına bakmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çalıştığına değeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada kahve falına bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada kahve içmek fal bakmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine kahve falı bakmak işlerinin ters gideceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine kahve falı bakmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet eder.

Rüyada kahve falına bakmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hayatının da kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kahve falına bakmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahve içip fal bakmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, üzüleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falı bakmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve falına baktığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments