Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt parayı almamak

Rüyada kağıt parayı almamak

Rüyada kağıt parayı almamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı almamak gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada kağıt parayı almamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ana baba duası alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kağıt para alıp vermek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, zenginliği bulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada para alıp verdiğini görmek kişinin hayatının değişeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak para kazanmasına da vesile olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden para alıp vermek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen parayı almamak isteklerin yerine geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Rüyada para alıp vermek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada para görüpte almamak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments