Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt paralar görmek

Rüyada kağıt paralar görmek

Rüyada kağıt paralar görmek ele geçecek haram mal ve paraya, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada kağıt paralar gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada kocadan kağıt para almak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Rüyada topraktan kağıt para toplamak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kağıt para görmek garanti olacak bir yer edineceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para bulmak mutlu bir insan olunacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, istediklerini elde edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada toplu kağıt para almak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments