Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kağıt para görmek

Rüyada siyah kağıt para görmek

Rüyada siyah kağıt para görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kağıt para gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah kağıt para görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kağıt görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, anne baba duasının alınacağına delalettir.

Rüyada başkasından kağıt para almak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt parayı yemek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada cebimde kağıt para görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada kağıt yırtık para görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para tutmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada elinde kağıt para görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments