Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para kesmek

Rüyada kağıt para kesmek

Rüyada kağıt para kesmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para kesmek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Rüyada kağıt para kesmek iş güç sahibi olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kağıt kesmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada makasla kağıt kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kağıt kesmek gözyaşı döküleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret eder.

Rüyada kağıt paralar görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para borç vermek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para ve ayakkabı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplu kağıt para almak gelişiminin hız kazanacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments