Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kağıt kesmek

Rüyada beyaz kağıt kesmek

Rüyada beyaz kağıt kesmek çok kötü durumlara düşüleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıt kesmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada beyaz kağıt kesmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada kağıt para kesmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kağıt kesmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada makasla kağıt kesmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden beyaz kağıt almak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments