Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste güvercin görmek

Rüyada kafeste güvercin görmek

Rüyada kafeste güvercin görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste güvercin gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Rüyada güvercini kafese koymak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kötü duygularından arınacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işarettir.

Rüyada güvercin kafesi görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada kafesde güvercin görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercini kafeste görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafeste güvercin görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kafeste görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak onları tebrik edeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments