Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesde kuşlar görmek

Rüyada kafesde kuşlar görmek

Rüyada kafesde kuşlar görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, imkân sahibi olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulur.

Rüyada kafesde kuşlar gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kafesde kuşlar görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak problemlerini çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalettir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments