Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes görmek

Rüyada kafes görmek

Rüyada kafes görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Rüyada kafes gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Rüyada kafeste kartal görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak ferahlığa çıkacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada kafesde kuşlar görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kafes görmek huzur dolu günler geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu kafeste görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments