Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına tuz vermek

Rüyada arkadaşına tuz vermek

Rüyada arkadaşına tuz vermek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, işinde verimsiz olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tuz vermek gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada arkadaşına tuz vermek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada tuzlu leblebi yemek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuz yemek birçok yeni bağlantı kurulacağına, küslerin barışacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu zeytin yemek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada komşudan tuz almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret eder.

Rüyada birinden tuz istemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu suya girmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments