Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına yumruk yemek

Rüyada sırtına yumruk yemek

Rüyada sırtına yumruk yemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalet eder.

Rüyada sırtına yumruk yemek gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada sırtına yumruk yemek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya yumruk yemek aile huzurunuzun bozulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada yumruk yemek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada karnına yumruk yemek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada babadan yumruk yemek daha fazla gelir elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada burnuna yumruk yemek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet eder.

Rüyada ölüden yumruk yemek kötü bir duruma düşürüleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından yumruk yemek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments