Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına iğne batırmak

Rüyada kafasına iğne batırmak

Rüyada kafasına iğne batırmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada kafasına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada kafaya iğne batırmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, gamsız bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kafasına iğne batırmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin iğne batırdığını görmek her zaman hürmet göreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dile iğne batırmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada vücuda iğne batırmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına iğne batırmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada koluna iğne batırmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine iğne batırmak ruhuna hayrat yapılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments