Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı satmak

Rüyada tatlı satmak

Rüyada tatlı satmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı satmak gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada tatlı satmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilet satmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, her zaman şükür içinde olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina satmak maddi gücünün de daimi olacağına, güzelliklerle dolacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak satmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada çatal kaşık satmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deterjan satmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap satmak ününün çoğalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birşeyler satmak zorlukların bu sayede aşılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments