Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasiz at görmek

Rüyada kafasiz at görmek

Rüyada kafasiz at görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, elde edilen nasibin artacağına, eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kafasiz at gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek dertlerine derman bulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, layık olduklarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada at kafası görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada kafasiz at görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere işarettir.

Rüyada insan kafalı at görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada at kafası çizmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada kafası kopmuş at görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada at kafalı insan görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet eder.

Rüyada iki kafalı at görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments