Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kafalı at görmek

Rüyada iki kafalı at görmek

Rüyada iki kafalı at görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, her istediğini elde edeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Rüyada iki kafalı at gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada atın kafasını görmek dertlerine derman arayacağına, sağlık ve hayır getireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at kafası görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kafası çizmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada at kafası görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet eder.

Rüyada at kafalı insan görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada insan kafalı at görmek iftiraya maruz kalınacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafası olmayan at görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kafası kopmuş at görmek insanları kıracağına, üzeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments