Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kafası görmek

Rüyada at kafası görmek

Rüyada at kafası görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada at kafası gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada atın kafasını kesmek dostlarını da iyi seçeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada kopmuş at kafası görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada at kafası çizmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at kafası görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, işinin de hep yürüyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasiz at görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine inanılır.

Rüyada atın kafasını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, başarılarının tadına varacağına işarettir.

Rüyada kafası kopmuş at görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, büyük emekler vereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments