Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek

Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek

Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek hayal kırıklığına uğratılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada komşuya oturmaya gitmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oturmaya gitmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ev oturmasına gitmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla bir yere gitmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın düğününe gitmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gönül gözünün açılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments