Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada çiçek görmek

Rüyada kafada çiçek görmek

Rüyada kafada çiçek görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada çiçek gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kafada çiçek görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Rüyada iki kafalı balık görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın olmadığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, büyük başarıla kazanacağına işaret eder.

Rüyada kedi kafası görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasından bit ayıklamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafaya yağ sürmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kafayı traş etmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments