Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada ağaç görmek

Rüyada kafada ağaç görmek

Rüyada kafada ağaç görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada kafada ağaç gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada kafada ağaç görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, mutlu günler yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayatın tadına varacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Rüyada kafa okşamak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada kafası olmayan inek görmek bolluğun ve verimin de artacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işarettir.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balık kafası koparmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, üzüntü yaşamaya yorulur.

Rüyada kafayı şiş görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada kafa kopmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments