Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa dişi görmek

Rüyada kafa dişi görmek

Rüyada kafa dişi görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yalan söyleyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafa dişi gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada kafa dişi çekmek her konuda şansın yaver gideceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada kafa dişi görmek rakipsiz hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kafa dişini çektirmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada kafa dişinin çıktığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kafamızda bit görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe delalet eder.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak mal ve varlık sahibi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyükbaş hayvan kafası görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını yaralamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments