Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına hamile görmek

Rüyada arkadaşına hamile görmek

Rüyada arkadaşına hamile görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, kara kara düşünür olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına hamile gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak sevdiklerine kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bunalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, gergin olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın hamile olduğunu görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada hamile arkadaş görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak geçecek güzel bir ömre, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments