Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla ilişki görmek

Rüyada kadınla ilişki görmek

Rüyada kadınla ilişki görmek işlerini düzene sokacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işarettir.

Rüyada kadınla ilişki gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada kadın erkek ilişkisi görmek kalp kırmayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına ilişki görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla ilişki görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments