Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla bakışmak

Rüyada kadınla bakışmak

Rüyada kadınla bakışmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınla bakışmak gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Rüyada kadınla bakışmak huzurlu günler geçirileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle bakışmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bakışlarını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kızla bakışmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle bakışmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments