Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kazıtmak

Rüyada saçını kazıtmak

Rüyada saçını kazıtmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada saçını kazıtmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kazıtmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada saç kazıtmak kötü günlerini aşmayı başaracağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada saçları kazıtmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, yüksek mertebeye geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kazıtmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kazıttığını görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments