Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını kucağına almak

Rüyada kadını kucağına almak

Rüyada kadını kucağına almak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kadını kucağına almak gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, umutlarının da tükeneceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek makamının sarsılmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kötü günler yaşanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını kucağına almak kötü yola sapmayacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kucağına almak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada kucağında bebek sevmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments