Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kucağında bebek görmek

Rüyada kadının kucağında bebek görmek

Rüyada kadının kucağında bebek görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret eder.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada bir kadını kucağına almak kötü günlerin biteceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kadını kucağına almak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağa bebek almak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ayrılanların kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada kucağında erkek bebek görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments